Shell on BMW:n suosittelema öljymerkki


pressiteade_Shell-BMW

04 Nov 2014

shell

Shellin korkealuokkaiset moottoriöljyt ja moottoripyöräöljyt ovat myynnissä BMW jälleenmyyjillä 140:ssa maassa 1.1.2015 alkaen.

Vuoden 2015 alusta Shellin valmistamat korkealuokkaiset moottoriöljyt tulevat olemaan tarjolla BMW:n yli 3,500 jälleenmyyjän verkostossa yli 140:ssa maassa, Aasiassa, Afrikassa, Amerikassa ja Euroopassa.

Yhteistyö tarkoittaa, että Shell valmistaa ja jakelee BMW:n moottoriöljyt. Moottoriöljyt täyttävät uusimmat BMW:n moottoriluokitukset ja ne sisältävät Shellin PurePlus teknologian. Shell PurePlus teknologia on läpimurto öljyjen valmistuksessa. Se on patentoitu prosessi kaasusta-nesteeksi (GTL) joka on luotu yli 40 tutkimusvuoden aikana, ja joka muuttaa luonnonkaasut kirkkaaksi perusöljyksi.

Perusöljy, joka yleensä valmistetaan raakaöljystä, on öljyjen pääraaka-aine ja se vaikuttaa erityisen paljon moottoriöljyn lopulliseen koostumukseen. Perusöljy tuotetaan Pearl GTL tehtaassa Qatarissa, joka on Shellin ja Qatar Petroleumin yhteisomistuksessa. Vuodesta 2015, BMW huoltoasiakkaat voivat nauttia Shellin korkealaatuisista moottoriöljyistä kaikkialla maailmassa.

Mark Gainsborough, yksi Shell Lubricantsin johtajista, sanoi: “Meille on suuri kunnia olla BMW:n suosittelema öljyvalmistaja. Odotamme ilolla yhteistyötä tuotteiden jakelun ja markkinoinnin parissa vuodesta 2015 eteenpäin. ”

“Yksi maailman johtavista ajoneuvovalmistajista on tunnistanut Shellin korkealuokkaisen teknologian sekä asiantuntemuksen moottoriöljyjen parissa. Tämä tarkoittaa myös, että he ovat huomanneet uusimman keksintömme, Shell PurePlus Teknologian, arvon.” “Tämä sopimus tuo yhteen kaksi markkinajohtajaa, mikä takaa parhaat palvelut BMW asiakkaille. Kummallekin yhtiölle on erittäin tärkeää tuottaa korkealuokkaisia tuotteita ja palveluja, mikä on meille yhdistävä tekijä.”

Kaikki tuotteet perustuvat uuteen Shell PurePlus-teknologiaan

Petri Vihanto +358 400 809091
Jungent Finland Oy
Sähköposti myynti@jungent.fi
Kotisivu http://shell.jungent.fi

allikas: Info Shell lehelt